E-zasoby i katalog
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

FOOD SCIENCE SOURCE

food
Biblioteka zachęca do korzystania z testowego dostępu do Food Science Source. FSS to wszechstronna baza danych zaprojektowana z myślą o potrzebach podmiotów branży żywnościowej i studentów kierunków związanych z żywnością i żywieniem. Szeroki zakres zawartych materiałów zapewnia użytkownikom dostęp do użytecznej i niezbędnej wiedzy odnośnie każdego aspektu tej branży, w tym nauk o żywności, usług żywieniowych, przetwarzania, pakowania, transportu żywności itp. W bazie danych można znaleźć ponad 2.5 miliona rekordów, a także dostęp do pełnej treści ponad 800 publikacji różnego typu np.: czasopism, monografii i publikacji branżowych. Więcej o bazie czytaj w zakładce Zasoby -> Bazy testowane.
zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem